русский корабльнахуй
 
Останні новини  03 серпня 2024 16:09 

У Чернівцях повністю перекриють вулицю Руську через капремонт - подробиці

підтримай автора: оригінал
13
-
0
Вже незабаром на вулиці Руській почнеться активна стадія капітального ремонту, через що її доведеться повністю перекрити для транспорту.
На вулиці Руській триває капремонт. Глобальні розкопки там мають початися з наступного тижня. І тоді вулицю перекриють повністю. Про це на пресконференції 2 серпня повідомив міський голова Чернівців Роман Клічук.
Читайте: У Чернівцях розкопали вулицю Руську - фотофакт
Вулиця буде перекрита мінімум два місяці. А в звʼязку з тим, що водопровід та каналізація проходять рівно по центру вулиці, немає можливості перекривати виключно пів вулиці, адже запланована заміна комунікацій. З підрядником говорять про те, щоб той працював вдень і вночі. Хоч і є схема обʼїзду, але ремонт спричинить багато складнощів для транспорту.
Також ще до ремонту завжди була проблемною в плані заторів ділянка від Гравітону до Фастівської. Там розробляється нова схема руху на перехресті вулиці Руської з Нововінницькою. Роман Клічук припускає, що у серпні можуть оголосити тендер на розширення вулиці Нововінницької. Там хочуть створити ще одну смугу для повороту ліворуч.
Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз
Подібне також планується на Фастівській. Тож можливо, з цього місяця оголосять тендер і на це перехрестя. Таким чином можна буде зменшити затори на вулиці Руській.
У цей же проєкт входить світлофорна група, яка може регулювати час червоного і зеленого світла в залежності від того, в яку сторону йде напрямок автомобілів. За словами Клічука, урбаністи і проєктанти стверджують, що це єдиний спосіб розвантажити вулицю. Планується, що нову схему руху запровадять вже в 2024 році.