русский корабльнахуй
 
Останні новини  09 липня 2024 15:23 

У Чернівцях розкопали вулицю Руську - фотофакт

підтримай автора: оригінал
18
-
0
У Чернівцях почали ремонтувати ділянку вулиці Руської, що знаходиться одразу за Руським мостом.
З 26 червня у Чернівцях для транспорту повністю перекрили для транспорту вулицю Руську. Там почали капітальний ремонт ділянки від вул. Зеленої до вул. Січових Стрільців.
Зараз на ділянці вулиці Руської одразу за мостом відкрита для транспорту тільки одна смуга, і транспорт намагається там розминутися. Інша половина вулиці перекопана, там працює техніка.
Ремонт вулиці Руської у Чернівцях
Ремонт вулиці Руської у Чернівцях
Нагадаємо, що через ремонт ділянки Руської зміниться схема рухутролейбусів №2 та 4. Тролейбуси маршруту №2 замінять шістьма автобусами з інтервалом руху 12 хвилин. Схема об’їзду в обох напрямках буде через вулицю Кишинівську. Автобуси курсуватимуть по маршруту до зупинки Кишинівська, далі по вул. Січових Стрільців, Кишинівська, Зелена та по маршруту.
Ще не підписані на наш Telegram канал? Зробіть це зараз
Тролейбуси маршруту №4 курсуватимуть за маршрутом “Поліклініка профоглядів “Гравітон - Музей народної архітектури та побуту”. Графіки руху є на сайті ЧТУ.
Також пригадаємо, що у Чернівцях планували капітально ремонтувати вулицю Руську від вулиці Зеленої до Січових Стрільців. Тендер відбувся 20 вересня Переможцем стало ТОВ "Техно-Буд-Центр" з пропозицією 34 млн 898 тис. 160 грн.
Крім того, окремо сайт 0372.ua дізнався у міського голови Чернівців про те, чи будуть ремонтувати Руський міст.
Читайте: Вибух генератора і скандал з ТЦК - новини тижня у Чернівцях