русский корабльнахуй
 
Чернівці  02 серпня 2024 20:46 

На проспекті Незалежності, де було тролейбусне депо, збудують торгово-розважальний компекс. Інших варіантів не розглядають - Клічук на пресконференції

підтримай автора: оригінал
11
782
2
На території колишнього тролейбусного депо в Чернівцях на проспекті Незалежності збудують торгово-розважальний компекс. Інших варіантів не розглядають. Це буде основною умовою під час проведення аукціону.
Про це на пресконференції сказав мер Роман Клічук, пише molbuk.ua
“На цьому місці збудують торгово-розважальний центр. Ми просто бачимо, що така територія для цього найкраща, а не забудова", - сказав посадовець.
Роман Клічук вважає, що у районі проспекту не забагато схожих закладів.
"Якщо порівняти Чернівці із сусідніми містами, то у нас торговельних центрів найменше. Тому це було загальне бачення як управлінської команди, так і депутатського корпусу. Тож за рішенням сесії там має бути споруджений лише торгово-розважальний компекс," - запевнив Клічук.
Згідно із процедурою, має відбутися оцінка вартості майна на території колишнього тролейбусного депо. Коли вона завершиться, її виставлять на аукціон. Якою ж буде стартова ціна - наразі невідомо. Це мають визначити експерти. Та в будь-якому разі продадуть лише приміщення, а земельну ділянку віддадуть в оренду, стверджує міський голова.
Раніше повідомлялося, що у Чернівцях виставили на аукціон колишнє тролейбусне депо, розташоване на проспекті Незалежності.
Комунальне підприємство "Тролейбусне управління" розміщувалося на проспекті Незалежності до 2013 року. ЧТУ переїхало на вулицю Комунальників, де вже багато років працює. А територія та приміщення були порожніми та не використовувалися.