русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  09 вересня 2024 09:40 

У мерії Чернівців назвали стартову ціну за колишнє тролейбусне депо рекордною

підтримай автора: оригінал
7
1.2k
0
Скрин із відео із фб-сторінки Євгенія Маховікова
Оголошення аукціону на приватизацію комплексу будівель старого депо тролейбусного управління на проспекті Незалежності в Чернівцях - це неординарна подія для Чернівців. Оголошена стартова ціна - понад 161 млн грн - є рекордною.
Про це заявив заступник міського голови Євгеній Маховіков, пише molbuk.ua
Фактично вперше також прописані в аукціоні умови подальшого використання даних площ, каже Є. Маховіков. А ще зазначає, що це - новий етап вирішення багаторічної проблемної долі об’єкту, який довгий час був предметом суперечок.
Аукціон відбудеться 24 вересня.
Читайте також: У Чернівцях продають колишнє тролейбусне депо
Раніше повідомлялося, що у Чернівцях виставили на продаж приміщення у колишньому тролейбусному депо, що на проспекті Незалежності. Оголошення про продаж з’явилося 6 вересня на сайті Національної електронної біржі.
На продаж пропонують нежитлові приміщення, площею 6779 кв.м. за адресою проспект Незалежності, 129. Стартова ціна лота 161 115 мільйонів гривень.
Зазначається, що приміщення виставляється на продаж вперше і зазначене як адміністративно-офісна нерухомість.
Нагадаємо, у липні на сесії Чернівецької міської ради депутати проголосували за те, щоб виставити на аукціон колишнє тролейбусне депо, що знаходить на проспекті Незалежності.
На пресконференції мер Роман Клічук розповів, що на території колишнього тролейбусного депо в Чернівцях на проспекті Незалежності збудують торгово-розважальний комплекс. Інших варіантів не розглядають. Це буде основною умовою під час проведення аукціону.
Наприкінці серпня на території колишнього тролейбусного депо спалахнула масштабна пожежа.
Міський голова Роман Клічук на пресконференції запевнив, що пожежа не вплине на стартову ціну на аукціоні.
Редактор: Галина Олійник
9-09-2024, 09:40