русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  02 серпня 2024 18:39 

Мер Чернівців розповів, що буде на території колишнього тролейбусного депо

підтримай автора: оригінал
9
2.9k
0
На території колишнього тролейбусного депо в Чернівцях на проспекті Незалежності збудують торгово-розважальний компекс. Інших варіантів не розглядають. Це буде основною умовою під час проведення аукціону.
Про це на пресконференції сказав мер Роман Клічук, пише molbuk.ua
“На цьому місці збудують торгово-розважальний центр. Ми просто бачимо, що така територія для цього найкраща, а не забудова", - сказав посадовець.
Роман Клічук вважає, що у районі проспекту не забагато схожих закладів.
"Якщо порівняти Чернівці із сусідніми містами, то у нас торговельних центрів найменше. Тому це було загальне бачення як управлінської команди, так і депутатського корпусу. Тож за рішенням сесії там має бути споруджений лише торгово-розважальний компекс," - запевнив Клічук.
Згідно із процедурою, має відбутися оцінка вартості майна на території колишнього тролейбусного депо. Коли вона завершиться, її виставлять на аукціон. Якою ж буде стартова ціна - наразі невідомо. Це мають визначити експерти. Та в будь-якому разі продадуть лише приміщення, а земельну ділянку віддадуть в оренду, стверджує міський голова.
Раніше повідомлялося, що у Чернівцях виставили на аукціон колишнє тролейбусне депо, розташоване на проспекті Незалежності.
Редактор: Людмила Осадчук
2-08-2024, 18:39