русский корабльнахуй
 
Новини світу  28 липня 2024 16:00 

Депутат Бундестагу закликав дозволити Україні бити вглиб РФ

підтримай автора: оригінал
14
795
0
Терористичні атаки РФ на Україну, які спрямовані, зокрема, на руйнування цивільних об'єктів і вбивство мирного населення, показують всю суть російського режиму. Країни НАТО, які нещодавно відвідали саміт у Вашингтоні, повинні дати потужну відповідь Путіну – максимально посилити ППО України і дозволити українським військовим знищувати військові цілі на території Росії.
Про це в коментарі Guildhall заявив депутат Бундестагу від партії "Зелених" Себастьян Шефер.
"Теракт, скоєний у понеділок (ідеться про ракетну атаку РФ на Київ, зокрема дитячу лікарню "Охматдит" 8 липня 2024 року, внаслідок якої загинули 33 особи, з них 5 дітей, і 121 особа дістала поранення – ред.), ще раз засвідчив характер російського режиму. Це чистий тероризм.
Напад на дитячу лікарню показує всю жорстокість російського диктатора і його прихильників. Я вважаю, що це було привітання саміту НАТО. І я щиро вірю, що країни НАТО дадуть дуже сильну відповідь Путіну і Росії, тому що тільки так ми зможемо прийти до миру. Росія повинна вивести свої війська. Росія повинна припинити напади. Ми (країни Заходу – ред.) повинні зробити українське небо безпечним", – зазначив німецький депутат.
"Я з полегшенням почув, як президент Байден оголосив про постачання Україні нових систем Patriot. Я дуже радий, що Німеччина докладала справді величезних зусиль і не пасла задніх, коли йшлося про ППО України.
Єдина відповідь, яка можлива (на вчинений РФ варварський теракт – ред.) – додаткова підтримка України. Винищувачі F-16 потрібні якомога швидше і нам треба закрити небо над Україною. Ми маємо дозволити нашим українським друзям знищувати бази, з яких стартують літаки російського терористичного режиму. І ми повинні дозволити нашим українським друзям знищувати ракети на території Росії і в Криму до того, як вони стартують", – підсумував член Бундестагу.
Редактор: Євгеній Пірожков
28-07-2024, 16:00