русский корабльнахуй
 
Новини України  25 липня 2024 00:15 

"Я соромлюся про це говорити": співачка Алла Кудлай розповіла про свою пенсію

підтримай автора: оригінал
15
1.9k
0
Відома українська співачка Алла Кудлай відверто розповіла, на що живе та яку пенсію отримує. Виконавиця пояснила, чому не влаштовує великих концертів, хоч і має багатий репертуар, пише УНІАН.
За словами артистки, причиною відмови від виступів є її мала пенсія. Зірка зізналася, що не може собі дозволити організувати концерт на великих майданчиках, зокрема, у столичному Палаці "Україна", чи Жовтневому палаці. Річ у тім, що вартість оренди цих приміщень у кілька разів перевищує розмір її пенсії.
"Начебто понад 800 тисяч гривень (у Палаці "Україна" – ред.) потрібно заплатити за одну тільки оренду. За моєї пенсії, я соромлюся про це говорити… У мене величезний стаж роботи, а така пенсія, що соромно казати. Тому поки що через брак грошей я не проводжу таких концертів, навіть у Жовтневому палаці. Там менше, звичайно, приблизно 180 тисяч гривень", – зазначила Кудлай.
Однак, коли в Алли Петрівни запитали про розмір пенсії, вона не була багатослівною. Ба більше, артистка дуже різко відреагувала на це запитання і категорично відмовилася відповідати на нього. Єдине, що сказала Кудлай, що живе лише на пенсію.
"Не скажу, мені соромно. Не випрошуйте мене, я сказала… Воно вам треба, що ви такі запитання ставите? Мене це бісить! Я не сьогоднішня, я позавчорашня, не ставте дурних запитань", – відповіла знаменитість інтерв'юерці Аліні Доротюк.
Редактор: Євгеній Пірожков
25-07-2024, 00:15