русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  09 серпня 2024 14:17 

"Може, хтось зробить землячці такий подарунок": відома співачка із Чернівців розповіла, про що мріє до свого ювілею

підтримай автора: оригінал
12
12.2k
0
Фото із фб-сторінки Катерини Бужинської
Народна артистка України родом із Чернівців Катерина Бужинська зізналася, що до свого ювілею дуже мріє провести концерт у палаці "Україна".
Про це співачка розповіла в інтерв'ю molbuk.ua
"Я дуже мріяла зробити концерт у палаці “Україна”. Але, може, це вже буде пізньої осені або після перемоги - як Бог дасть. Тому що оренда шалено дорога. Я сама не в змозі це оплатити. Спонсорів не шукала, та мені якось і незручно просити. Бо розумію, що зараз є більш важливі речі - допомога фронту", - каже Катерина.
Вона висловила надію, що все ж її бажання здійсниться, знайдеться той, хто захоче допомогти. І розповіла щасливий випадок, який трапився з нею багато років тому.
"Але, можливо, хтось прочитає цю статтю і захоче допомогти. Колись у мене була пісня “Лід”. Під час інтерв’ю на радіо “Промінь” ведуча поцікавилася, чому на таку розкішну пісню не зняли кліп. На що я відповіла, що немає грошей. У цей час коридором ішов прем’єрміністр Валерій Пустовойтенко, почув це і вирішив допомогти. Кінорежисер Максим Паперник безкоштовно зняв кліп.
Тож, можливо, хтось із буковинських чиновників, бізнесменів захоче зробити красивій і талановитій землячці такий творчий подарунок (сміється - ред.). Гроші, які зберемо на концерті, віддам на допомогу ЗСУ", - сказала Катерина Бужинська.
Нагадаємо, 13 серпня народній артистці України Катерині Бужинській виповнюється 45 років.
Раніше співачка поділилася секретом своєї чудової стрункої фігури.
Також нещодавно народна артистка України Алла Кудлай поділилася, що її фінансові можливості не дозволяють організувати великий концерт, зокрема, в Палаці Україна, де лише оренда коштує понад 800 тисяч гривень. Вона також згадала, що концерт у Жовтневому палаці обійдеться дешевше, але все ще є надто дорогим для її бюджету.
Інтерв'ю із Катериною Бужинською до її славного ювілею читайте у випуску "МБ" від 8 серпня, а також на сайті molbuk.ua
Редактор: Галина Олійник
9-08-2024, 14:17