русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  18 серпня 2024 14:52 

"Давно мріяла про це": відома співачка із Чернівців розповіла про подарунок чоловіка до її 45-річчя

підтримай автора: оригінал
14
8k
0
Фото із фб-сторінки Катерини Бужинської
Відома українська співачка родом із Чернівців Катерина Бужинська у розмові з журналістами “ЖВЛ” розповіла про подарунок від чоловіка до свого 45-ліття. Дімітар Стойчев, болгарський бізнесмен, порадився з дружиною у виборі презенту на її ювілей.
Катерина Бужинська розповіла журналістам, що дуже довго мріяла про те, аби вирушити у круїзну подорож. Коханий чоловік бажання дружини вирішив виповнити, а тому подарував їй квиток.
Знаменитість чудово провела час у подорожі. Вона опублікувала фото, де позує на борту лайнера із родиною.
Проте за кордоном Катерина не затрималася і повернулася до України. Вже невдовзі вона знову взялася до плідної роботи над піснями та благодійними концертами.
У коментарі для преси знаменита артистка натякнула, що вони з чоловіком обговорювали, як їй провести свій день народження. Знаменитість зазначила, що він давно знав про те, що вона хоче вирушити у подорож океаном, а тому роздумів було мало.
“Ми вирішили, що подарунок на ювілей – це буде круїз”, – прокоментувала Катерина Бужинська.
Варто зазначити, що на відпочинок за кордоном відома українська співачка і справді заслужила, адже крайній рік виявився для неї непростим. Знаменитість випустила багато сольних і спільних пісень, а також була учасницею чималої кількості благодійних концертів.
Нагадаємо, 13 серпня Катерина Бужинська відзначила 45-річчя.
Читайте також: "Мені 35 плюс": відома співачка із Чернівців Катерина Бужинська відзначає ювілей
Слід пригадати, що тільки зі своїм колегою Михайлом Грицканом Катерина Бужинська виступила в рамках більш як 250 благодійних концертів.
Редактор: Галина Олійник
18-08-2024, 14:52