русский корабльнахуй
 
Новини України  23 липня 2024 20:56 

"Красива жінка незаміжня": гурт KOLABA переспівав хіт Алли Кудлай до її 70-річчя - відео

підтримай автора: оригінал
12
3.8k
0
Гурт KOLABA і Алла Кудлай
Гурт KOLABA з нагоди 70-річчя народної артистки України Алли Кудлай презентував нову версію її хіта "Красива жінка незаміжня".
Композицію написав народний артист України Анатолій Матвійчук у 1995 році, повідомляє ТСН.
Ця пісня – це життєва, відверта і без гриму історія, яка десятиліттями додавала сил жінкам, які шукають свою долю і щастя.
"Цей хіт став символом сили і незалежності для багатьох тисяч жінок, які відкривають у собі нові можливості та вірять у свої сили. Ця пісня закликає до продовження свого шляху, незважаючи на усі життєві випробування, нагадуючи кожній жінці, що вона завжди красива і сильна, незалежно від віку. Вітаємо вас, Алло Петрівно! – поділився гурт KOLABA.
Народній артистці України Аллі Кудлай сьогодні, 23 липня, - 70 років.
Довідка
Алла Петрівна Кудлай народилась 23 липня 1954 року у Лосинівці Ніжинського району Чернігівської області.
Освіту здобула у Ніжинському педагогічному інституті. З 1978 року співала в народному хорі ім. Г. Верьовки, у 1984 році стала солісткою естрадно-симфонічного оркестру Держтелерадіо України. Як данина попередній роботі, влітку 1986 року з'явився відеоальбом "Веселка", складений із маловідомих народних пісень.
В 1987 році отримала звання Заслуженої, а у 1997 році — народної артистки України. Серед шлягерів співачки цих років — пісні "Красива жінка незаміжня", "Не лукав", "Невезуча", "Мелодія", "Знову цвіте матіола", "Намисто", "Пахне м'ята", "Мареля", "То все тайна", "По малину ходила", "Не поверну човен", "Цвів терен".
З 2006 року була депутаткою Броварської районної ради, Київської області. У 2008 році нагороджена Орденом княгині Ольги III ст.
Багаторазова дипломантка музичної премії Шлягер року.
Хрещена мати Насті Каменських.
Нагадаємо, раніше музичний проєкт KOLABA (до нього входять львів’янин Андрій Павлеса і полтавчанин Владислав Крипак) дали друге дихання таким українським хітам: "А липи цвітуть" Іво Бобула, "Горобина ніч" Оксани Білозір і "Хрещатик" Павла Зіброва.
Редактор: Галина Олійник
23-07-2024, 20:56