русский корабльнахуй
 
Спецтема  19 липня 2024 15:37 

Де покупатися в озерах поблизу Чернівців та в області

підтримай автора: оригінал
14
-
0
Нещодавно ми зробили добірку басейнів у Чернівецькій області, де можна відпочити. Тепер черга озер.
Читайте: Де відпочити та покупатися влітку у Чернівцях та поблизу
Не всім влітку подобається відпочивати в басейнах. Комусь не подобається запах хлорки, а хтось просто віддає перевагу природнім водоймам. На щастя, у Чернівецькій області є озера, придатні для відпочинку. Про них ми сьогодні і розкажемо.
З Чернівців сюди можна доїхати на таксі, або сісти на автобус до Коровії, а далі - своїм ходом. Кажуть, що вода тут не дуже чиста. Але перевага в тому, що платити треба тільки за вхід. А все, що треба для відпочинку, можна брати безкоштовно.
Пляжний комплекс у Новоселицькому районі, село Бояни. Озеро №2 розташоване у самому центрі Сонячної Долини, воно досить глибоке. Тут можна не тілки покупатись, але й зупинитись пожити в готелі.
Озеро №4 - біля підніжжя гірськолижного комплексу. Має всі зручності для пляжного відпочинку. Розташоване одразу за Озером №3, звідки надходить чиста вода.
Озеро №5 - біля в’їзду на територію комплексу.
Усі пляжі обладнані зручностями, деякі з них мають додаткові розваги та атракціони.
З Чернівців можна доїхати автобусом до Новоселиці, далі своїм ходом.
Відпочинковий комплекс знаходиться на березі озера серед лісу в селі Кам’яна, Сторожинецького району. Дістатися з Чернівців можна автобусом до Сторожинця. Пляж обладнаний зручностями, має розваги та місця, де можна поїсти. Доступні місця для риболовлі.
Туристичний комплекс, що знаходиться в селі Бобівці Сторожинецького району на березі озера. Можна добратись на автобусі “Чернівці-Сторожинець” з пересадкою на автобус до села Бобівці. Тут також є можливість не тільки покупатись, а й пожити - зокрема у деревʼяних будиночках.
Комплекс відпочинку знаходиться за адресою вул. Чкалова, 12, с. Великий Кучурів. Доїхати можна автобусом Чернівці - Великий Кучурів, далі власним ходом. На території є альтанки біля озера, ресторан, літній майданчик для ігор та розваг.
Зазначимо, що вхід на всі озера платний, про послуги та додаткові зручності треба зʼясовувати на місці. Але в будь-якому випадку слід памʼятати, що з порожнім гаманцем там комфортно не відпочинеш, та й на територію не зайдеш.
Читайте: Як курс долара вплинув на оренду квартир у Чернівцях