русский корабльнахуй
 
Останні новини  21 липня 2024 17:15 

Пʼять українських застосунків, щоб читати електронні книги

підтримай автора: оригінал
14
-
0
Коли довго немає світла, паперові книги - не найкраща ідея для любителів читати. А ось електронні будуть в пригоді, аби з користю провести час в очікуванні на появу електрики.
Зараз у Чернівцях упродовж багатьох годин немає світла. Нерідко - до пізньої ночі. Впродовж цього часу треба чимось займатись, а не тільки скролити соцмережі. Паперові книги підходять як дозвілля, коли ще світло. А ось коли темнішає - читали з ліхтариком чи свічкою - точно не найкраща ідея. Тому тут допоможуть електронні книги.
У звʼязку з цим сайт 0372.ua зібрав добірку з пʼяти українських застосунків, де можна читати, слухати та знаходити книги.
UnderBooks
Відносно молодий проєкт, заснований Дарʼєю Астафʼєвою. Тут можна знайти книжки з дуже якісною озвучкою, яка допомагає максимально в них зануритись.
Застосунок доступний як для Android, так і для IOS.
Читанка
Це книжкова платформа для читання книжок українською мовою. Її історія почалася разом з пандемією коронавірусу. Застосунок також доступний для Android та IOS.
Слідкуйте за нашими оновленнями у Viber Librarius
Це сучасна бібліотека у смартфоні чи айфоні. Тут знаходиться література на будь-який смак, абсолютно різних жанрів.
Rork
Тут є чотири основні розділи: Читання, Книги, Календар, Спільнота. застосунок цікавий тим, що можна відстежувати, скільки ви приділяєте часу читанню. Також тут можна бачити інших користувачів і їх час читання.
Абук
Тут теж є як текстові книги, так і аудіокниги з професійною озвучкою, створені в студії звукозапису. Можна шукати книжки як за жанрами, так і в добірках та колекціях.
Бажаємо вам приємного читання і знайти свою улюблену книгу.
Читайте: Де покупатися в озерах поблизу Чернівців та в області