русский корабльнахуй
 
Технологічно  03 серпня 2024 00:31 

У Telegram з’явився магазин мінізастосунків

підтримай автора: оригінал
11
822
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
З останнім оновлення месенджер Telegram отримав внутрішній магазин мінізастосунків, а самі додатки отримали нові функції.
Команда Telegram стверджує, що понад 500 мільйонів з 950 мільйонів користувачів взаємодіють з мінізастосунками щомісяця. Тепер їх можна знайти у спеціальній вкладці в пошуку, пише МА АСС з посиланням на nv.ua.
«Ми додали нову вкладку «Застосунки» у Пошуку, яка показує список застосунків, якими ви користуєтеся, та список популярних мінізастосунків. Тепер ви можете швидко отримати доступ до всіх своїх ігор і сервісів — або знайти щось новеньке. Розробники тепер можуть завантажувати відеодемонстрації та знімки екрана для мініпревʼю своїх застосунків, щоб користувачі знали, чого очікувати. Мінізастосунки, які використовують зірки Telegram, тепер мають шанс бути показаними в розділі «Популярні застосунки», — йдеться в повідомленні у блозі Telegram.
Крім цього, мінізастосунки тепер можуть створювати персоналізований контент для історій.
«Наприклад, відео, згенеровані ШІ, досягнення або знімки таблиць лідерів, — щоб користувачі могли поширювати його як історію в Telegram прямо з мінізастосунку. Це дозволяє створювати нові типи застосунків — і допомагає наявним поширюватися серед контактів їхніх користувачів», — кажуть в Telegram.