русский корабльнахуй
 
Спецтема  10 липня 2024 17:14 

Де відпочити та покупатися влітку у Чернівцях та поблизу

підтримай автора: оригінал
17
-
1
Щороку влітку ми складаємо для читачів добірку локацій у Чернівецькій області, де можна гарно провести вихідні чи відпустку. 2024 рік не виключення, тож ловіть від нас актуально добірку.
Минулого року ми розповідали про місця у Чернівецькій області, де можна влітку покупатися в озерах - штучних або натуральних:
Читайте: Де на Буковині покупатися влітку та погрітися під сонцем
Цього року розкажемо про басейни у Чернівцях, неподалік від обласного центру та в області. Розповімо про те, де вони знаходяться, і які там ціни. Частину з цих басейнів також відвідали журналісти 0372.ua.
Басейн “Драйв”
Знаходиться в селі Заволока. Це 10 хвилин машиною з вулиці Сторожинецької у Чернівцях. Басейн знаходиться біля траси по правій стороні, якщо їхати з Чернівців. Працює з 10 по 20 годину. Гарний та великий басейн, є бар, лежаки та бунгало. Зі своєю їжею не можна.
Басейн “Флора Клаб”
Знаходиться у Чернівцях по вулиці Буковинській, 41. Басейн відкрився відносно нещодавно. На території є вуличні альтанки, великий басейн, місце для людей з дітьми, ресторан.
Басейн “Шум”
Знаходиться в селі Чагор.
Там можна орендувати бунгало та рушники за додаткову плату. Є великий ресторан, басейн з підігрівом, велика територія для прогулянок.
Басейн “Балія”
Село Шипинці. Басейн з підігрівом, є релакс-зона, парна, фінська сауна, ресторан. Тут бажано бронювати місця, тому що їх швидко розбирають.
Басейн “Орлине гніздо”
Цецино. Є великий ресторан, котеджі, альтанки, чан і сауна, готель з позитивними відгуками. Можна ловити рибу, ще є музей, дитячий майданчик, волейбольне поле.
Басейн “Там де гори”
Місто Вижниця, вул. Івасюка, 4.
Великий басейн, закрита територія, є готель та кафе, дитячий майданчик. Знаходиться близько гір, тому очі точно будуть відпочивати і насолоджуватися красою
Басейн “Фішка”
Місто Новоселиця - 30 км від Чернівців. Основна перевага - мало людей, спокійно й тихо. Лежаки та бунгало безкоштовно. Є кафе. Сама локація виглядає мальовничо.
Ціни
Щодо цьогорічних цін, за вхід, то вини в середньому варіюються від 400 до 500 грн з людини на день. Але вони можуть варіюватися. Наприклад, в деяких басейнах вхід у будні дні коштує 400 грн, а у вихідні - 500 грн.
Є басейни з віп-зонами, де вхід за три години коштує 450 грн, і плюс 150 грн за кожну наступну годину.
Є басейни, де по буднях вхід вартує 450 грн, а у вихідні - 550 грн.
Також в деяких басейнах є дитячі квитки, ціна на які варіюється від 150 до 300 грн.
Крім того, треба враховувати, що додатково можуть коштувати лежаки, бунгало. Також може хотітись коктейлю, морозива, поїсти чи якихось розваг. Тож варто розраховувати на суму не менше 1000 грн на день з однієї людини.
Читайте: "Через ТЦК немає покупців" - Калинівський ринок в Чернівцях