русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  17 липня 2024 18:59 

У Чернівцях запрацює реабілітаційний центр для захисників: на ремонт виділили 30 млн грн

підтримай автора: оригінал
13
984
0
Уже восени у Чернівецькому обласному госпіталі ветеранів планують запустити роботу інноваційного реабілітаційного центру.
Про це повідомляє Чернівецька ОВА, пише molbuk.ua
Новий надсучасний центр буде розміщений на базі однієї з ключових медичних установ області. Центр зможе надавати допомогу одночасно 60 захисникам і захисницям України, які зазнали поранень унаслідок російської агресії.
Наразі в закладі тривають ремонтні роботи. На створення умов для лікування й реабілітації в центрі в обласному бюджеті передбачили 30 млн грн.
Це кошти на заміну вікон, дверей, утеплення фасаду й облаштування вхідної групи з урахуванням норм доступності. Реконструкцію обласного закладу фінансово підтримують і територіальні громади. Зокрема, з місцевих бюджетів вони вже виділили 3,1 млн грн. Провести внутрішні роботи центру і встановити надсучасну медичну апаратуру зобов’язався проєкт RECOVERY.
Як зазначила керівниця всеукраїнського проєкту RECOVERY Світлана Гриценко, обладнання вже закуплене, а команда фахівців проходить відповідне навчання. У рамках співпраці партнери обіцяють подальшу підтримку закладу, зокрема навчання фахівців.
Редактор: Галина Олійник
17-07-2024, 18:59