русский корабльнахуй
 
Чернівці  03 липня 2024 17:43 

У Чернівцях до кінця року запрацює «Соціальний готель»

підтримай автора: оригінал
12
799
0
Відділення «Соціальний готель» із послугою підтриманого проживання незабаром запрацює при комунальній установі «Чернівецький обласний центр соціально-психологічної допомоги».
Зараз у корпусі, де буде розташовано заклад, триває ремонт. Кімнати та приміщення будуть обладнані за принципом доступності. Близько 1,4 мільйона гривень на роботи виділили з бюджету, пише Медіа агентство АСС з посиланням на інформацію Чернівецької обласної ради.
Будівельні матеріали, обладнання, меблі та техніку закуповують коштом благодійників, зокрема ПРООН та німецької організації CAP ANAMUR.
Підтримане проживання - послуга, розрахована на осіб з порушеннями ментального здоров'я, котрі раніше перебували в інтернатних закладах або є загроза потрапляння до них. Передбачається, що у соціальному готелі буде відбуватися реінтеграція осіб з метою повернення їх до життя в суспільстві як повноправних його членів, адаптація до життя поза інтернатними установами. Для кожного проживаючого у відділенні розроблятимуть індивідуальну програму.