русский корабльнахуй
 
Новини України  08 липня 2024 23:00 

Учасники додаткової сесії НМТ отримали в е-кабінетах персональні запрошення

підтримай автора: оригінал
14
765
0
Вступники, які зареєструвалися на додаткову сесію національного мультипредметного тесту, у понеділок, 8 липня, отримали у персональних кабінетах запрошення із зазначенням адреси тимчасового екзаменаційного центру і дати тестування.
Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.
"У персональних кабінетах учасників додаткової сесії національного мультипредметного тесту (НМТ) розміщено запрошення. У них зазначено адресу тимчасового екзаменаційного центру, де учасник проходитиме тестування, та дату тестування", - ідеться в повідомленні.
В УЦОЯО наголосили, що початок тестування для учасників, які проходитимуть НМТ в Україні, указано за київським часом, а для учасників, які під час реєстрації виявили бажання проходити НМТ за кордоном, - за місцевим часом населеного пункту, де розташований тимчасовий екзаменаційний центр.
Важливо заздалегідь спланувати графік на визначений у запрошенні день тестування, а також прокласти маршрут доїзду, адже в разі запізнення учасника НМТ не допустять до тимчасового екзаменаційного центру, зазначили у центрі.
В УЦОЯО застерегли від поширення інформації про місце проведення НМТ, а також передавання персональних даних стороннім особам, зокрема в будь-яких телеграм-каналах, які обіцяють буцімто оперативне інформування щодо вступних іспитів.
Додаткова сесія НМТ розпочнеться 11 липня і триватиме до 19 липня. Свої результати за шкалою 100-200 балів потенційні бакалаври отримають до 26 липня 2024 року.
Редактор: Анна Семьонова
8-07-2024, 23:00