русский корабльнахуй
 
Україна  15 червня 2024 00:29 

Учасники основної сесії НМТ дізнаються результати до 2 липня

підтримай автора: оригінал
12
1k
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Інформацію про результати основної сесії національного мультипредметного тесту учасники отримають у персональних кабінетах до 2 липня.
Про це повідомляє Український центр оцінювання якості освіти, передає МА АСС з посиланням на Укрінформ.
Як зауважили в УЦОЯО, до 2 липня в персональних кабінетах учасників буде розміщена інформація про результати основних сесій НМТ за шкалою 100-200 балів.
У персональному кабінеті у вкладці «Результати» також буде доступна опція формування Інформаційної картки учасника НМТ, необхідної для вступу до закладів вищої освіти України.
В УЦОЯО наголошують, що абітурієнти, які мають намір подати оригінал документа до закордонного закладу освіти, зможуть замовити витяг з відомостей результатів НМТ лише з 2 липня - після офіційного оголошення результатів.
Для отримання витягу учасник НМТ має надіслати до УЦОЯО:
- заяву про виготовлення витягу з відомостей результатів зовнішнього незалежного оцінювання / національного мультипредметного тесту (зразок заяви розміщений за посиланням);
- копію документа, на підставі якого учасник зареєстрований для участі в ЗНО/НМТ (якщо неможливо зробити копії документа, на підставі якого учасник зареєстрований, необхідно подати копію іншого документа, що посвідчує особу).
Документи абітурієнти мають надсилати на адресу: вул. Володимира Винниченка, 5, Київ, 04053, або на e-mail: [email protected]
На копіях документів, які подають для виготовлення витягу, мають бути напис про засвідчення документа, який складається зі слів «Згідно з оригіналом» (без лапок), особистий підпис учасника, його ім’я та прізвище, дата засвідчення копії. Засвідчувати копії документів нотаріально не потрібно.
Заяви про виготовлення витягу будуть розглянуті в строки, визначені Законом України «Про звернення громадян».
УЦОЯО здійснює виготовлення та видавання та надсилання витягів на безоплатно.
Оригінали замовлених документів будуть відправлені Укрпоштою (коштом установи) або Новою поштою (заявник замовляє за власний рахунок послугу «Кур’єрська доставка»).