русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  03 серпня 2024 17:42 

Стало відомо, скільки студентів вступили на бюджетне навчання у ЧНУ

підтримай автора: оригінал
12
6.7k
0
З 3 серпня, всі абітурієнти, які подавали заяви на навчання на держзамовлення бакалаврату можуть у своїх e-кабінетах дізнатися, чи отримали вони бажане місце навчання.
Про це повідомляє Чернівецький національний університет.
1 161 абітурієнт бакалаврату отримав рекомендацію на місця державного замовлення у Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича.
У електронних кабінетах абітурієнтів, які тримали рекомендацію на бюджет, навпроти однієї з поданих заяв статус зміниться на "Рекомендовано (бюджет)".
Така рекомендація надається лише на одне бюджетне місце й лише за однією заявою. Якщо абітурієнт не пройшов на бюджет, то автоматично бере участь у конкурсі на контракт. Тоді заяви матимуть статус "Допущено до конкурсу". А вже рекомендації до зарахування на контракт будуть в електронно кабінеті з 9 серпня.
Оскільки, Чернівецький національний університет імені Юрія Федьковича підписав грантову угоду із Міністерством освіти і науки України, то цьогоріч вступники на контракт мають можливість отримати фінансову допомогу від держави, тобто грант на навчання. Такий грант частково покриватиме вартість навчання щорічно.
Щоб податися на грант, з 5 вересня до 31 жовтня подайте заяву в кабінеті вступника.
Приймальна комісія Чернівецького національного університету імені Юрія Федьковича працює з 4 по 8 серпня з 9:00 год до 17:00 год за адресою: вул. Коцюбинського, 2, м. Чернівці.
Редактор: Людмила Осадчук
3-08-2024, 17:42