русский корабльнахуй
 
Чернівці  08 липня 2024 20:29 

На Буковині 31 ЦНАП долучився до проєкту «Ветеран»

підтримай автора: оригінал
13
539
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Відтепер учасники бойових дій, члени їхніх сімей, люди з інвалідністю внаслідок війни, а також родичі загиблих захисників і захисниць зможуть звернутися до центру надання адміністративних послуг у своєму населеному пункті та отримати ще більше необхідних адмінпослуг.
У Чернівецькій області вже 31 ЦНАП долучились до цього проєкту, тобто створили «Єдине вікно» для отримання послуг ветеранами, військовослужбовцями та членами їхніх родин. Про це пише Медіа агентство АСС з посиланням на Чернівецьку ОВА.
Загалом створення у ЦНАП «єдиного вікна» передбачає для ветеранів:
- формування єдиної бази послуг для ветеранів війни;
- максимальну поінформованість про їхні можливості;
- створення зручних, якісних та доступних умов отримання адміністративних послуг;
- впровадження комплексного підходу — отримання спектра адміністративних послуг в одному місці від одного або декількох субʼєктів надання таких послуг.
На практиці послуга виглядатиме так:
1) у ЦНАПі буде діяти принцип єдиного вікна, а саме виділений спеціальним маркуванням окремий кабінет/вікно/місце відповідно до можливостей ЦНАПу, за яким буде закріплено надання послуги «Ветеран»;
2) ветеран звертатиметься до адміністратора без черги та зайвого очікування;
3) адміністратор надаватиме ті послуги, які реалізує даний конкретний ЦНАП, оскільки у кожному ЦНАПі своя кількість послуг, які вони можуть надати;
4) адміністратор зможе надати консультаційну, методичну та іншу допомогу з метою більш доступного, зручного та максимально спрощеного порядку отримання послуг.
Перевагою даного проєкту є:
- відсутність черг
- кілька послуг в одного адміністратора
- адміністратори ЦНАПів пройшли відповідні тренінги та навчання, є компетентними працівниками та готові допомогти кожному ветерану.