русский корабльнахуй
 
Новини  09 липня 2024 10:00 

На Буковині запустили комплексну послугу адмінсервісу «Ветеран»

підтримай автора: оригінал
17
219
0
Учасники бойових дій, члени їхніх сімей, люди з інвалідністю внаслідок війни, а також родичі загиблих захисників зможуть звернутися до ЦНАПу та отримати більше необхідних адмінпослуг.
На Буковині запустили комплексну послугу адмінсервісу «Ветеран». Відтепер учасники бойових дій, члени їхніх сімей, люди з інвалідністю внаслідок війни, а також родичі загиблих захисників і захисниць зможуть звернутися до центру надання адміністративних послуг у своєму населеному пункті та отримати ще більше необхідних адмінпослуг.
Про це пише Чернівецька ОВА.
В області вже 31 ЦНАП долучився до цього проєкту, тобто створили «Єдине вікно» для отримання послуг ветеранами, військовослужбовцями та членами їхніх родин.
Загалом створення у ЦНАПі «єдиного вікна» передбачає для ветеранів:
– формування єдиної бази послуг для ветеранів війни;
– максимальну поінформованість про їхні можливості;
– створення доступних умов отримання адміністративних послуг;
– впровадження комплексного підходу — отримання спектра адміністративних послуг в одному місці від одного або декількох субʼєктів надання таких послуг.
На практиці послуга виглядатиме так:
1) у ЦНАПі буде діяти принцип єдиного вікна, а саме виділений спеціальним маркуванням окремий кабінет/вікно/місце відповідно до можливостей ЦНАПу, за яким буде закріплено надання послуги «Ветеран»;
2) ветеран звертатиметься до адміністратора без черги;
3) адміністратор надаватиме ті послуги, які реалізує даний конкретний ЦНАП, оскільки у кожному ЦНАПі своя кількість послуг, які вони можуть надати;
4) адміністратор зможе надати консультаційну, методичну та іншу допомогу з метою більш доступного, зручного та максимально спрощеного порядку отримання послуг.
Переваги проєкту: без черг; кілька послуг в одного адміністратора.