русский корабльнахуй
 
Україна  02 вересня 2024 19:28 

У Міністерстві оборони повідомили, на якому етапі застосунок для ветеранів

підтримай автора: оригінал
6
543
0
Ілюстративне фото з відкритих джерел
Міноборони анонсувало застосунок «Ветеран+». Наразі він на етапі проведення консультацій.
Про це заявила заступниця міністра оборони України Катерина Черногоренко, повідомляє МА АСС з посиланням на РБК-Україна.
Черногоренко повідомила, що наразі міністерство співпрацює з всіма необхідними учасниками процесу для того, щоб створити застосунок для ветеранів.
«Ветеран+» анонсував міністр оборони. Ми зараз перебуваємо на етапі консультацій зі всіма учасниками цього процесу, з міністерствами. Зараз будемо оцінювати, яким чином зможемо оперативно реалізувати цей продукт», - пояснила заступник міністра.
Нагадаємо, що 22 серпня міністр оборони України Рустем Умєров заявив, що Міністерство оборони працює над створенням мобільного застосунку «Ветеран+». За його словами, це сервіс з надання державою послуг ветеранам російсько-української війни.
Зауважимо, що анонс цього застосунку відбувся невдовзі після низки схожих сервісів, що мають полегшити життя військовозобов'язаним та військовим.
Зокрема, раніше повідомлялося, що у травні в Україні запустили мобільний застосунок «Резерв+». Це фактично електронний кабінет призовників, військовозобов’язаних та резервістів. РБК-Україна писало, що нещодавно Міноборони анонсувало нові функції даному застосунку.
Крім цього Міноборони запустили мобільний застосунок «Армія+». Це сервіс виключно для військових. Він містить відразу декілька функцій, зокрема, через нього можна зробити електронні рапорти.