русский корабльнахуй
 
Останні новини  24 червня 2024 16:41 

У Чернівецькій області намагались задушити військового ременем безпеки - ТЦК

підтримай автора: оригінал
16
-
0
У Чернівецькій області чоловік, який невдало спробував перетнути кордон, намагався задушити військового з ТЦК.
У Чернівецькій області військовозобовʼязаний невдало спробував перетнути кордон. Його затримали і передали військовослужбовцям ТЦК та СП. Чоловіка посадили на заднє сидіння службового авто для уточнення даних. Про це повідомляє Служба зв'язків з громадськістю Чернівецького ОТЦК та СП.
По дорозі чоловік напав на військовослужбовців - він спробував задушити водія ременем безпеки. Аби вгамувати порушника, викликали слідчо-оперативну групу. Також викликали екстрену медичну допомогу.
Підпишіться на наш Telegram
Після цього, як повідомляє ТЦК, чоловік намагався маніпулювати суспільною думкою, вдаючи постраждалого, та розмістив відповідне відео в соцмережі.
Військовослужбовці ТЦК та СП, які отримали травми від співвітчизника, стали до лав ЗСУ на початку широкомасштабного вторгнення рф і проходили службу у десантно-штурмових військах. У зв’язку зі станом здоров’я переведені до ТЦК та СП.
Військовозобов’язаних закликають виконати обов’язок, а усіх громадян - з повагою ставитися до воїнів, які ризикували заради країни власним життям та здоров’ям.
Читайте: У Чернівцях засудили колаборанта, який очолив окупаційну патрульну службу