русский корабльнахуй
 
Новини  24 червня 2024 16:29 

На Буковині чоловік намагався задушити працівника ТЦК - пресслужба

підтримай автора: оригінал
20
1.9k
0
Коли чоловіка везли в автівці для уточнення даних, він хотів задушити військового паском безпеки, зазначають в Чернівецькому обласному ТЦК та СП На Буковині чоловік після затримання намагався задушити працівника ТЦК та СП в автівці паском безпеки.
Про це повідомляє Служба зв'язків з громадськістю Чернівецького ОТЦК та СП.
"Громадянин після невдалої спроби незаконного перетину кордону був затриманий і переданий військовослужбовцям ТЦК та СП. Прямуючи на задньому сидінні службового автомобіля для уточнення даних, здійснив напад на військовослужбовців та наніс тілесні ушкодження, здійснив спробу удушення водія ременем безпеки. З метою вгамування порушника було викликано слідчо-оперативну групу, для надання медичної допомоги військовослужбовцям - екстрену медичну допомогу", - зазначають військові.
У ТЦК заявили, що після вчиненого чоловік намагався маніпулювати суспільною думкою, вдаючи постраждалого, та розмістив відповідне відео в соціальній мережі.
"Військовослужбовці ТЦК та СП, які отримали травми від «вдячного» співвітчизника, стали до лав ЗСУ на початку широкомасштабного вторгнення і проходили службу у десантно-штурмових військах. У зв’язку зі станом здоров’я переведені до ТЦК та СП.
Закликаємо військовозобов’язаних виконати обов’язок, а усіх громадян - з повагою ставитися до воїнів, які ризикували заради вас власним життям та здоров’ям", - йдеться у повідомленні ТЦК.
У ТЦК та СП також повідомили, що цей випадок не стосується відео, на якому військовий у масці та зі зброєю вимагає у чоловіка вийти з автобуса.