русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  24 червня 2024 15:23 

Душив ременем безпеки: на Буковині чоловік в авто напав на службовців ТЦК

підтримай автора: оригінал
16
4.4k
5
На Буковині чоловік, після невдалої спроби незаконного перетину кордону, був затриманий і переданий військовослужбовцям ТЦК та СП. Прямуючи на задньому сидінні службового автомобіля для уточнення даних, він здійснив напад на військовослужбовців, наніс їм тілесні ушкодження та спробував удушити водія ременем безпеки.
Про це повідомили у Службі зв'язків з громадськістю Чернівецького ОТЦК та СП.
Для вгамування порушника було викликано слідчо-оперативну групу, а для надання медичної допомоги постраждалим військовослужбовцям – екстрену медичну допомогу. Після вчиненого, чоловік намагався маніпулювати суспільною думкою, вдаючи постраждалого, і розмістив відповідне відео в соціальній мережі.
"Військовослужбовці ТЦК та СП, які отримали травми від "вдячного" співвітчизника, стали до лав ЗСУ на початку широкомасштабного вторгнення і проходили службу у десантно-штурмових військах. У зв’язку зі станом здоров’я вони були переведені до ТЦК та СП. Закликаємо військовозобов’язаних виконати свій обов’язок, а усіх громадян – з повагою ставитися до воїнів, які ризикували заради вас власним життям та здоров’ям", – зазначили у службі.
Редактор: Алісія Давид
24-06-2024, 15:23