русский корабльнахуй
 
Новини  24 червня 2024 13:30 

На Буковині судитимуть водія, з провини якого загинула 15-річна дівчина

підтримай автора: оригінал
18
-
-
Співробітники відділення № 1 (м. Сокиряни) Дністровського райвідділу поліції зібрали достатньо доказів порушення Правил дорожнього руху 22-річним водієм автомобіля “BMW”, який 23 березня цього року в селі Вітрянка допустив зіткнення з огорожею. Внаслідок аварії неповнолітня пасажирка отримала численні тілесні ушкодження та померла в лікарні. Ще двоє пасажирок, віком 10 та 26 років, травмувалися.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Під час проведення досудового розслідування поліцейські з’ясували, що того дня 22-річний водій автомобіля “BMW”, перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, порушив Правила дорожнього руху, виїхав за межі проїжджої частини дороги, допустив перекидання авто та зіткнення з огорожею.
У результаті дорожньо-транспортної пригоди 15-річна пасажирка отримала численні тілесні ушкодження та померла в медичному закладі під час надання їй необхідної допомоги.
Відповідно до висновку експерта дівчині спричинено тілесні ушкодження, що призвели до смерті.
Також у цій аварії травмувалися 10-річна та 26-річна пасажирки. Згідно результатів експертиз, потерпілим спричинено тілесні ушкодження середнього ступеня тяжкості.
Слідчі поліції завершили досудове розслідування та скерували матеріали кримінального провадження з обвинувальним актом до суду для розгляду. Водію інкримінують вчинення кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.
Процесуальне керівництво у кримінальному провадженні здійснювала Дністровська окружна прокуратура.