русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  24 липня 2024 12:30 

На смерть збив жінку: на Буковині судитимуть винуватця ДТП

підтримай автора: оригінал
11
1.4k
0
На Буковині судитимуть винуватця дорожньо-транспортної пригоди, з провини якого загинула жінка-пішохід: слідчі поліції завершили досудове розслідування
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Поліцейські зібрали доказову базу порушень водієм автомобіля "Audi А6" Правил дорожнього руху, який нагадаємо: увечері 29 березня цього року в адміністративних межах міста Сокиряни, допустив наїзд на 43-річну жительки Дністровського району. Внаслідок аварії буковинка від отриманих тілесних ушкоджень померла на місці пригоди. За скоєне чоловіку загрожує до десяти років ув’язнення з позбавлення права керування транспортними засобами.
Під час проведення слідства співробітники відділу розслідування злочинів у сфері транспорту Слідчого управління ГУНП в Чернівецькій області встановили, що того вечора 35-річний водій автомобіля "Audi А6", перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння, проявив неуважність до дорожньої обстановки та допустив наїзд на жінку-пішохода, яка вела велосипед з ліва від себе. В подальшому, буковинець не надав першої медичної допомоги потерпілій, не викликав карету швидкої, а залишив травмовану жінку на узбіччі дороги та втік з місця ДТП.
Наразі слідчі поліції завершили досудове розслідування, матеріали якого з обвинувальним актом скерували до суду для розгляду. Чоловіку інкримінують вчинення кримінальних правопорушень, передбачених:
- ч. 1 ст. 135 (Залишення в небезпеці);
- ч. 3 ст. 286-1 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами в стані сп’яніння) Кримінального кодексу України.
Процесуальне керівництво у вказаному провадженні здійснювала Дністровська окружна прокуратура.
Редактор: Аліна Книжник
24-07-2024, 12:30