русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  07 серпня 2024 13:10 

Був п'яним за кермом: на Буковині судитимуть водія, який вчинив смертельну ДТП

підтримай автора: оригінал
16
1.3k
0
У Чернівецькій області судитимуть водія, через якого загинула 33-річна буковинка. Слідчі поліції завершили досудове розслідування ДТП зі смертельним наслідком в Чернівецькому районі.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Аварія трапилась 18 травня цього року у с. Кам’яна Чернівецького району.
Під час досудового розслідування правоохоронці з’ясували, що 38-річний чернівчанин, керуючи автомобілем "Jeep" у стані алкогольного сп’яніння, не вибрав безпечної швидкості руху, виїхав на зустрічну смугу руху та зіткнувся з транспортним засобом "ВАЗ-2104", за кермом якого перебувала 33-річна буковинка.
У результаті ДТП кермувальниця "ВАЗу" отримала травми, несумісні з життям. Відповідно до висновку судово-медичної експертизи, смерть жінки настала від численних травм, отриманих внаслідок аварії.
Правоохоронці з’ясували всі обставини автопригоди та скерували до суду обвинувальний акт відносно водія легковика, який порушив низку вимог Правил дорожнього руху і вчинив автопригоду, у результаті якої загинула буковинка.
За скоєне йому загрожує від п’яти до десяти років позбавлення волі із позбавленням права керувати транспортними засобами.
Редактор: Людмила Осадчук
7-08-2024, 13:10