русский корабльнахуй
 
Чернівці  20 червня 2024 15:11 

Буковина отримає грантові 5,5 мільйона доларів на ремонт будівель для проживання ВПО

підтримай автора: оригінал
17
685
0
Фото: МА АСС, архів
19 червня підписали грантовий договір на 5,5 мільйона доларів США щодо реновації комунальних будівель для проживання ВПО.
Грантовий договір Чернівецька ОВА та обласна рада уклали з Міжнародною Фінансовою Корпорацією (IFC), що входить до складу Групи Світового Банку. Договором передбачено надання грантів на фінансування ремонтів комунальних будівель у Чернівецькій області для забезпечення житлом ВПО.
Так був визначений перелік комунальних будівель в області, які можливо відремонтувати у рамках співпраці. Попередньо визначені приміщення у Сторожинецькій, Вижницькій, Вікнянській, Новоселицькій, Берегометській громадах, а також приміщення, які знаходяться у власності обласної ради. За умовами договору, у разі потреби перелік об'єктів може бути змінений та доповнений, розповіли Медіа агентству АСС у пресслужбі Чернівецької ОВА.
Нині в громадах області є можливість облаштувати 931 місце для ВПО. Загальний кошторис проєкту складає майже 5,5 мільйонів доларів США. Максимальна сума гранту на фінансування ремонту будівлі буде розраховуватися для кожного проєкту окремо, залежно від кількості осіб, які проживатимуть у приміщенні після реновації.