русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  06 червня 2024 12:57 

У Чернівцях відремонтують вулицю Сторожинецьку: на це влада виділила майже 30 мільйонів

підтримай автора: оригінал
24
2k
1
У Чернівцях міська рада виділила понад 28,5 мільйона гривень на поточний ремонт вулиці Сторожинецької. Окрім того, у міськраді оголосили ще два тендери на поточний ремонт вулиць, загальна сума яких становить - понад 20 мільйонів гривень.
Про це повідомляє Департамент інфраструктури та благоустрою, а також molbuk.ua з посиланням на тендери Prozzoro.
"Аварійні ситуації, затори, незапланований ремонт авто — це все наслідки. А їх причиною є незадовільний стан дорожнього покриття. В місті, на жаль, багато ділянок, які вже "благають" про ремонт. Але ми всі розуміємо, які нині пріоритети: спершу видатки на потреби, що пов'язані з війною. І лише після частину грошей, які місто заробило завдяки вам, платникам податків, можемо спрямувати на найбільш завантажені і критичні ділянки доріг. Надаємо перевагу тим, що можна відремонтувати не "за всі гроші світу", - повідомили в департаменті.
На Prozzoro molbuk.ua знайшов інформацію про три тендери, які оголосив департамент інфраструктури на поточний ремонт вулиць - Сторожинецька, Михайла Ткача, Галицький Шлях.
Найбільше коштів міськрада готова витратити на ремонт Сторожинецької - 28,5 мільйона гривень. На поточний ремонт вулиці Галицький Шлях міська рада виділила понад 13 мільйонів, на М. Ткача - 7,4.
Редактор: Євгеній Пірожков
6-06-2024, 12:57