русский корабльнахуй
 
Останні новини  16 червня 2024 14:06 

Пиріг з абрикосами від мами

підтримай автора: оригінал
18
-
0
Почався сезон абрикосів і тому саме час готувати смачні страви. Журналісти 0372.ua дізнались ціни плодів та фірмовий рецепт мами нашої редакторки.
Ми пройшлися ринками Чернівців та зʼясували, скільки влітку коштують абрикоси.
Власне, ціни варіюються від 50 гривень за 1 кілограм до 85 гривень.
  • Домашні абрикоси трішки зеленувати та тверді - коштують 50-65 гривень;
  • Абрикоси з Європи виглядають яскравими та соковитими - коштують 70-85 гривень.
  • Нагадаймо, раніше ми писали, скільки коштують сезонні фрукти в Чернівцях. Можна зауважити, що 15 травня абрикоси коштували 300 гривень за 1 кілограм.
    Підпишіться на наш Telegram
    Тож перейдемо до рецепту пирога від мами.
    Інгрідієнти:
  • 3 яйця;
  • 150 грам цукру;
  • ванілін;
  • Домашнє молоко;
  • Стакан муки;
  • Чотири столові ложки рафінованої олії;
  • 1 кілограм абрикосів.
  • Приготування: ( рецепт можна корегувати в залежності від ваших інгрідієнтів )
    Збиваємо яйця з цукром, для того, щоб тісто було жовтіше можна додати куркуму. Зазвичай домашнє молоко покривається "сметаною". Збираємо її та додаєм соду і оцет. Замішуємо тісто додаючи муку. Мука повинна просіюватись і тісто має бути густіше, ніж домашня сметана. Після додаємо чотири столові ложки рафінової олії та даємо тісту трішки "набухнути".
    На дно посуду для випікання ставимо пергамент та змащуємо рафінованою олією. Викладаєте абрикоси на дно і зверху тісто. Зверху можна пожна посипати кокосової стружкою або цукрової пудрою.
    Випікати приблизно хвилин 40 при температурі 120 градусів.
    Смачного!