русский корабльнахуй
 
Чернівці  11 червня 2024 12:10 

Переправляв чоловіків за кордон: на Буковині експосадовцю ТЦК та СП повідомили про підозру

підтримай автора: оригінал
24
1.1k
0
Фото: Національна поліція
35-річний житель Чернівецького району, колишній військовослужбовець, за 5 тисяч доларів проводив до Румунії військовозобов'язаних чоловіків.
На Буковині затримали експосадовця районного ТЦК, який, ймовірно, причетний до схеми незаконного переправляння чоловіків за кордон, пише Медіа агентство АСС з посиланням на Чернівецьку обласну прокуратуру та відділ комунікації поліції Чернівецької області.
Як з'ясували правоохоронці, охочих перетнути кордон фігуранти шукали серед жителів Чернівецької області. Подробиці щодо дати, часу та місця зустрічі вони узгоджували з «клієнтами» онлайн.
На домовленому місці на чоловіків чекав колишній службовець районного ТЦК та СП. Він проводив «клієнтів» лісосмугами до кордону.
Під час одного з таких переправлянь експосадовця та двох військовозобов'язаних затримали правоохоронці. Як з'ясувалось, кожний з них за незаконний перетин заплатив по 5000 доларів.
Ексслужбовцю районного ТЦК та СП повідомили про підозру та обрали запобіжний захід - тримання під вартою з правом внесення понад 242 тисяч гривень застави.