русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  12 червня 2024 17:00 

Тернополянин переправляв ухилянтів до Молдови через кордон на Буковині

підтримай автора: оригінал
22
1.3k
0
На Буковині прикордонники викрили тернополянина, який намагався доправити двох чоловіків до Молдови.
Про це повідомляє головне управління Національної поліції в Чернівецькій області.
5 червня в адміністративних межах села Кельменці прикордонники спільно з поліцією викрили зловмисника, який на автомобілі "Mazda CX-5" намагався доправити 2 чоловіків до лінії розмежування державного кордону.
Під час розслідування правоохоронці з’ясували, що 43-річний житель Тернопільської області, з метою власного збагачення, хотів переправити чоловіків до сусідньої країни.
Тернополянин підшукав "клієнтів", які бажали потрапити до Республіки Молдова, оминувши пункт пропуску та надавав вказівки про умови незаконного перетину. Вартість своїх послуг "бізнесмен" оцінив від 8000 до 10000 євро з особи.
Правоохоронці затримали буковинця в порядку ст. 208 (Затримання уповноваженою службовою особовою) Кримінального процесуального кодексу України.
Слідчі Дністровського райвідділу поліції під процесуальним керівництвом Дністровської окружної прокуратури вже повідомили затриманому про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. Слідство триває.
Редактор: Ангеліна Петльована
12-06-2024, 17:00