русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  09 вересня 2024 10:32 

Буковинець перевозив ухилянтів до Молдови: брав до 6 тисяч доларів із кожного

підтримай автора: оригінал
6
831
0
На Буковині судитимуть водія вантажівки. Прокурори Чернівецької обласної прокуратури передали до суду обвинувальний акт стосовно нього за фактом незаконного переправлення через державний кордон України вісьмох чоловіків призовного віку (ч. 3 ст. 332 КК України).
Про це повідомляє Чернівецька обласна прокуратура, пише molbuk.ua
27-річний житель Дністровського району незаконно перевозив чоловіків призовного віку за кордон. Вартість таких послуг сягала від 3 до 6 тис. доларів США за одного військовозобов’язаного.
Обвинувачений "працював" разом зі спільниками, які підшукували охочих виїхати до Молдови. Надалі він забезпечував їх перевезення в опломбованому причепі свого вантажного автомобіля до одного з пунктів пропуску на Буковині.
Під час перевезення вісьмох чоловіків – жителів Чернівецької, Київської, Сумської, Хмельницької, Харківської та Тернопільської областей до українсько-молдовського кордону - його викрили правоохоронці.
Досудове розслідування здійснювали слідчі п’ятого слідчого відділу (з дислокацією в м. Чернівці) Територіального управління ДБР, розташованого у місті Хмельницькому, за оперативного супроводу Управління СБ України у Чернівецькій області та 31 прикордонного загону.
Редактор: Галина Олійник
9-09-2024, 10:32