русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  04 липня 2024 13:00 

Нелегальний бізнес: на Буковині пенсіонер підзаробляв на перевезенні військовозобов'язаних чоловіків

підтримай автора: оригінал
23
2.7k
0
Поліція Сторожинця затримала 63-річного буковинця, який переправляв військовозобов'язаних чоловіків до Румунії. "Водій" брав від 6 тисяч євро до 10 тисяч доларів США з "туриста".
Про це повідомляє головне управління Національної поліції в Чернівецькій області.
Під час розслідування правоохоронці з’ясували, що 63-річний житель села Чудей, знаючи про чинні тимчасові обмеження щодо виїзду військовозобов’язаних осіб через державний кордон України, з метою власного збагачення, організував нелегальний трансфер чоловіків за кордон.
Буковинець підшукав двох "туристів", які бажали потрапити до сусідньої Румунії, оминувши пункт пропуску та на власному автомобілі "Volkswagen Caddy" доставив їх до прикордонного населеного пункту. Свої послуги фігурант оцінив у 6000 євро та 10 000 доларів США з особи.
Нараз слідчі поліції повідомили буковинцю про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 3 ст. 332 (Незаконне переправлення осіб через державний кордон України) Кримінального кодексу України. За скоєне чоловіку загрожує від семи до дев'яти років позбавлення волі.
Редактор: Ангеліна Петльована
4-07-2024, 13:00