русский корабльнахуй
 
Новини України  11 червня 2024 07:45 

11 червня: яке свято відзначають

підтримай автора: оригінал
14
1k
0
11 червня відзначають День "На велосипеді на роботу", Всесвітній день пам'яті домашніх тварин, Всесвітній день боротьби з раком передміхурової залози.
Православна церква вшановує пам'ять святих апостолів Варфоломія і Варнави.
Всесвітній день пам'яті домашніх тварин
Щорічно у другий вівторок червня - Всесвітній день пам'яті домашніх тварин. Пам'ятний день започатковано, щоб дати можливість власникам згадати і подумати про свого улюбленця, який пішов із життя.
День "На велосипеді на роботу"
День "На велосипеді на роботу" (Ride to Work Day) - щорічний захід, який сприяє використанню велосипедів, мотоциклів і скутерів як засобів пересування.
Метою заходу є підвищення обізнаності щодо переваг двоколісних поїздок на роботу, включно зі зниженням вартості пального, зменшенням заторів і поліпшенням якості повітря.
День пам'яті святих апостолів Варфоломія і Варнави
Варфоломій, також відомий як Нафанаїл, був одним із дванадцяти апостолів Ісуса Христа. Його ім'я часто згадується разом із апостолом Пилипом, з яким він мав тісні зв'язки. Саме Варнава привів Павла до апостолів після навернення, коли інші апостоли побоювалися його через його попередню діяльність як переслідувача християн. Він також супроводжував Павла в його першій місіонерській подорожі.
Варфоломій загинув мученицькою смертю через віру.
Іменини: Варфоломій, Єфрем, Марія.
Редактор: Людмила Осадчук
11-06-2024, 07:45