русский корабльнахуй
 
Новини  10 червня 2024 15:50 

Планували виїхати за кордон за 9 тисяч євро: прикордонники Чернівецького загону затримали чоловіків

підтримай автора: оригінал
25
771
0
Троє чоловіків заплатили по 9 тисяч євро, щоб незаконно перетнути кордон
Троє українців планували незаконно виїхати за кордон за 9 тисяч євро. Прикордонники затримали чоловіків біля кордону з Румунією. Порушників затримали.
"Реалізуючи оперативну інформацію, неподалік кордону зупинили автомобіль ВАЗ – 2107, в якому перебувало четверо чоловіків", - повідомляють прикордонники Чернівецького загону.
Правоохоронці з’ясували, що водій, місцевий мешканець, мав намір доставити до кордону трьох чоловіків та в подальшому вказати маршрут незаконного перетину держрубежу.
Чоловіки з Тернопільської та Хмельницької областей планували незаконно перетнути кордон з Румунією у Чернівецькій області.
"Решта затриманих, жителі Тернопільської та Хмельницької областей, заплатили за таку подорож по 9 тисяч євро. Відносно них складені матеріали про адміністративне правопорушення.
В подальшому прикордонники встановили ще кількох осіб, причетних до протиправної діяльності. Стосовно них та водія легковика до Національної поліції направлено повідомлення за статтею 332 Кримінального кодексу України. Відомості внесені до ЄРДР", - додали правоохоронці.