русский корабльнахуй
 
Новини  06 липня 2024 16:40 

На Закарпатті прикордонники затримали чотирьох чоловіків під час спроби переплисти Тису

підтримай автора: оригінал
21
667
0
Чоловіки планували перепливти річку на надувних колах
На Закарпатті за 50 метрів від кордону з Румунією прикордонники затримали чотирьох чоловіків із надувними колами. Порушники планували перепливти річку Тиса та втекти до Румунії.
Про це повідомили у пресслужбі Державної прикордонної служби.
Зазначається, що чоловіків разом із їхнім провідником затримали прикордонники відділення «Грушово» Мукачівського загону. За таку подорож троє чоловіків заплатили своєму провіднику по 8 тис. доларів, ще один чоловік – 7 тис. доларів.
«Отримавши від "гіда” надувні кола, "вояжери” у його супроводі попрямували до Тиси, де їх виявив та затримав прикордонний наряд. У ході затримання двоє зі зловмисників, проігнорувавши законні вимоги військовослужбовців, спробували втекти. Для їх затримання було залучено службового собаку та здійснено попереджувальні постріли», – йдеться у повідомленні.
На чоловіків та їхнього переправника склали протоколи про адміністративні правопорушення. Крім того, прикордонники сповістили Нацполіцію про виявлення у діях провідника ознак злочину передбаченого ст. 332 ККУ «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України».
Наразі оперативники загону розшукують організатора злочинної схеми переправлення осіб через державний кордон.