русский корабльнахуй
 
Новини  19 липня 2024 15:15 

На кордоні затримали організатора втечі чоловіків до Румунії разом з помічницею та клієнтами

підтримай автора: оригінал
16
961
0
Порушники заплатили організатору "подорожі" по 7 тисяч євро Прикордонники Чернівецького загону затримали організатора каналу незаконного переправляння осіб через кордон з помічницею та клієнтами.
Учора на ділянці відділу «Порубне» прикордонний наряд із засідки виявив трьох чоловіків, які прямували в бік державного кордону з Румунією.
Двох порушників, мешканців Тернопільської та Херсонської областей, затримали, відносно них складені матеріали про адміністративне правопорушення. Третього чоловіка, який втік в тил України, зараз шукають.
Про це повідомляє пресслужба Чернівецького прикордонного загону.
Під час роботи із затриманими офіцери оперативного підрозділу Чернівецького прикордонного загону дізналися, що за доставку в прикордоння та сприяння в подальшій подорожі порушники заплатили організатору по 7 тисяч євро.
В результаті пошукових заходів прикордонники також виявили і зупинили автомобіль організатора нелегальної схеми, в якому перебував він та його помічниця – обоє мешканці прикордоння.
За повідомленням прикордонників поліція розпочала кримінальне провадження за 332 Кримінального кодексу України «Незаконне переправлення осіб через державний кордон України». Чоловіка, який підозрюється в організації схеми, затримано в порядку статті 208 КПК України. Його автомобіль вилучено представниками поліції.