русский корабльнахуй
 
Новини  10 червня 2024 13:30 

Як писати прозу? Чернівчан запрошують на творчу зустріч письменником Максимом Дупешком

підтримай автора: оригінал
19
501
0
На зустрічі говоритимуть про структуру побудови романів та способи зацікавити читача 14 червня у Чернівцях на базі освітньо-культурного Гончаренко центру проведуть творчу зустріч із письменником Максимом Дупешком. Чернівчанам розкажуть про тонкощі написання прози та покажуть, як зацікавити читача на практиці.
Як зазначають організатори, зустріч проведуть в межах мистецького клубу «Брама», який збирається в освітньо-культурному просторі щотижня.
«Максим Дупешко — письменник, відомий не лише на Буковині, а й по всій Україні. Його роман «Історія, варта цілого яблуневого цвіту» потрапив до довгого списку Книги року ВВС-2017, та вмістив історію Чернівців протягом ХХ століття. Ми запросили пана Максима провести творчу зустріч, де кожен охочий зможе попрактикуватися у письмі та перейняти досвід письменництва», — діляться у просторі.
Там також додають: на зустрічі говоритимуть про структуру побудови романів та способи зацікавити читача — спеціальні гачки, які розставляють автори, щоб читач вхопився за них та читав книгу.
Творча зустріч із митцем відбудеться у п'ятницю, 14 червня, о 17:30 за адресою вул. І. Франка, 1, 2 поверх (Гончаренко центр Чернівці). Для участі достатньо заповнити форму за цим посиланням.