русский корабльнахуй
 
Новини  13 серпня 2024 15:19 

«Гей, ви, стожари!». Чернівчан запрошують на зустріч із легендою української естради Павлом Дворським

підтримай автора: оригінал
8
1.9k
0
Долучитися до заходу можуть всі охочі, для цього достатньо заповнити коротку реєстраційну форму Жителів та гостей Чернівців запрошують на відкриту зустріч-розмову із легендарним українським естрадним співаком та композитором, народним артистом Павлом Дворським.
За словами організаторів, команди освітньо-культурного простору Гончаренко центр Чернівці, Павло Дворський розповість містянам про український музичний процес в пізні радянські та ранні українські часи, а також поділиться, як саме створювалися культові вітчизняні пісні.
«Павло Дворський — культова і без перебільшення легендарна особистість і для Чернівців, і для України загалом. Тож цього разу, в межах нашого мистецького клубу «Брама», ми влаштовуємо дійсно унікальний захід. Зустріч, яка привідкриє завісу та дозволить фактично з перших вуст дізнатися, як формувався фундамент сучасної української музики», — зазначають у Гончаренко центрі.
Зустріч із Павлом Дворським відбудеться у п’ятницю, 16 серпня, о 18:00. Долучитися до заходу можуть всі охочі, для цього достатньо заповнити коротку реєстраційну форму за цим посиланням.
Павло Дворський — український естрадний співак (тенор) і композитор. Народний артист України. Лауреат премій і фестивалів. Почесний громадянин міста Чернівці. У його концертному репертуарі як співака і композитора понад 120 творів, зокрема «Писанка», «Дві мелодії», «Місячна дорога», «Нехай тобі розкаже дощ», «Смерекова хата» і легендарні «Стожари».