русский корабльнахуй
 
Новини  02 липня 2024 13:51 

У Чернівцях проведуть творчу зустріч та презентацію книги поетеси Інґи Кейван

підтримай автора: оригінал
15
766
0
Буде багато розмов про творчість, літературу та нашу реальність, кажуть організатори 5 липня у Чернівцях на базі освітньо-культурного Гончаренко центру проведуть творчу зустріч із поетесою та літературною критикинею Інґою Кейван. На учасників чекає представлення нової поетичної збірки мисткині «Діти Беслану», яка увібрала в себе всю палітру емоцій початку 21 століття.
Як зазначає директор простору Віталій Яремчук, зустріч проведуть в межах мистецького клубу «Брама», який збирається у просторі щотижня, а гостею стане чернівецька письменниця Iнґа Кейван.
«Iнґа Кейван – авторка ідеї та головна редакторка сайту літкритики «LSD» («Література. Сучасність. Діалог»). Вона працювала піар-менеджеркою у видавництві, займалася промоцією книг та організовувала культурно-мистецькі заходи. Понад 20 років організовує та проводить літературно-мистецькі заходи, останнім часом працювала над збірками «Повернення вовків» та «Діти Беслану». Остання є переосмисленням подій на сході України. Вже у п’ятницю ми зберемося на презентації книги від авторки. Буде багато розмов про творчість, літературу та нашу реальність», — діляться у просторі.
Модеруватиме захід чернівецький письменник Максим Дупешко. Його роман «Історія, варта цілого яблуневого цвіту» потрапив до довгого списку Книги року ВВС-2017, та вмістив історію Чернівців протягом ХХ століття.
Мистецьку зустріч проведуть у п’ятницю, 5 липня, о 17:30 за адресою вул. І. Франка, 1 (2 поверх). Для участі достатньо заповнити форму за цим посиланням.
«Приходьте, щоб відчути силу слова та зануритися в атмосферу сучасної поезії, яка торкає найглибші струни душі», — додають у Гончаренко центрі.