русский корабльнахуй
 
Політика  09 червня 2024 16:37 

Це катастрофа: Діяльність партії "Слуга народу" позитивно оцінили лише 7% українців — опитування КМІС

підтримай автора: оригінал
19
1.3k
1
Згадайте, як все починалось... Фото: ЧОО "Слуга народу"
Більшість українців негативно оцінюють діяльність парламентської більшості - партії Слуга народу. Лише 7% респондентів оцінили її роботу позитивно, свідчать результати опитування громадської думки Омнібус Київського міжнародного інституту соціології (КМІС), які опублікували у п’ятницю, 7 червня.
Згідно з даними, «дуже добре» роботу партії оцінюють лише 2%, ще 7% - «скоріше добре». Водночас нейтрально діяльність «слуг» оцінила майже третина опитаних українців — 31%, повідомляє КМІС.
Більшість українців (55%) негативно відгукнулися про роботу парламентської більшості: 32% відповіли «дуже погано», 23% - «скоріше погано».
Фото: КМІС
Раніше 7 червня КМІС опублікував результати опитування щодо президента Володимира Зеленського. Згідно з даними, йому довіряють 59% українців, тенденція до зниження продовжується.
Опитування КМІС проводилося протягом 16−22 травня 2024 року на основі випадкової вибірки мобільних телефонних номерів, було опитано 1002 респонденти, що мешкають у всіх підконтрольних Україні регіонах.
Статистична похибка становить до 3,4% для показників, близьких до 50%, 3,0% для показників, близьких до 25%, 2,1% - для показників, близьких до 10%, 1,5% - для показників, близьких до 5%.