русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  07 червня 2024 18:39 

Депутата облради Олексія Волощука, який не повернувся з-за кордону, виключили з партії "Слуга народу"

підтримай автора: оригінал
24
1.3k
0
Депутата Чернівецької обласної ради Олексія Волощука виключили з партії "Слуга народу".
Про це йдеться на фб-сторінці "Слуга народу - Чернівці".
"31 травня 2024 року начальник відділу з питань міжнародних зв’язків та транскордонного співробітництва і водночас депутат Чернівецької обласної ради Олексій Волощук, відповідно до розпорядження голови обласної ради, у складі офіційної делегації був направлений у закордонне відрядження в Румунію. У встановлений розпорядженням термін до України не повернувся. Керівництво партії "Слуга Народу" розглянуло цей ганебний вчинок депутата Чернівецької обласної ради Олексія Волощука та 5 червня 2024 виключило його з партії. Чернівецька обласна організація політичної партії "Слуга Народу" різко засуджує скоєне депутатом Олексієм Волощуком та закликає правоохоронні органи зробити все можливе задля притягнення його до відповідальності", - йдеться у повідомленні.
На найближчій позачерговій сесії Чернівецької обласної ради буде розглянуто питання про дострокове припинення депутатських повноважень Олексія Волощука.
Раніше повідомлялося, що депутат від "Слуги народу", керівник відділу міжнародних зв'язків та транскордонного співробітництва Чернівецької облради Олексій Волощук після робочої поїздки до Румунії не повернувся до України.
У Чернівецькій обласній раді заявили, що про інцидент у встановленому порядку поінформовано правоохоронні органи.
Редактор: Людмила Осадчук
7-06-2024, 18:39