русский корабльнахуй
 
Чернівці  10 червня 2024 15:12 

Депутата Чернівецької облради, який не повернувся з-за кордону, виключили з партії

підтримай автора: оригінал
19
1.2k
0
Фото: фейсбук Олексія Волощука
На найближчій позачерговій сесії Чернівецької обласної ради буде розглянуто питання про дострокове припинення його депутатських повноважень.
31 травня 2024 року начальник відділу з питань міжнародних зв’язків та транскордонного співробітництва і водночас депутат Чернівецької обласної ради Олексій Волощук, відповідно до розпорядження голови обласної ради, у складі офіційної делегації був направлений у закордонне відрядження в Румунію. У встановлений розпорядженням термін до України не повернувся, про це раніше повідомляло МА АСС.
Керівництво партії «Слуга Народу» 5 червня 2024 виключило Олексія Волощука з партії, про це йдеться у відповідній офіційній заяві. Чернівецька обласна організація політичної партії «Слуга Народу» висловила «різке засудження скоєного депутатом Олексієм Волощуком та закликала правоохоронні органи зробити все можливе задля притягнення його до відповідальності».
А вже на найближчій позачерговій сесії Чернівецької обласної ради розглянуть питання про дострокове припинення його депутатських повноважень.