русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  07 червня 2024 14:59 

Мер Чернівців запевняє, що нестерпний сморід на Гравітоні доноситься не з очисних споруд

підтримай автора: оригінал
18
2.5k
0
Фото molbuk.ua
Причина смороду у мікрорайоні Гравітон та прилеглих районах - це не очисні споруди. Наразі джерело поширення неприємного запаху ще шукають.
Про це на пресконференції повідомив міський голова Роман Клічук, пише molbuk.ua
"Причину смороду у мікрорайоні Гравітон ще досі не знайшли. Однозначно можу сказати, що це питання не стосується очисних споруд. Вони у справному стані, і навіть під час перебування біля них немає такого смороду.
Ми вже декілька разів виїжджали, і досі не розуміємо, звідки доноситься запах. Можливо, десь є витік каналізації поруч. Можливо, цей запах доноситься із свиноферми, яка розташована за півтора кілометра. Зараз створена робоча група із чиновників та депутатів. Спільно моніторимо, в який саме час з'являється цей сморід. Буває, вранці, буває, в обід, буває, що декілька днів його немає.
Зараз усе зусилля спрямували на виявлення причини і усунення цього запаху. Моніторимо з перших днів, шукаємо причину", - запевнив мер.
Посадовець додав, що посилення смороду ще залежить від температури повітря і напрямку вітру.
"Якимсь чином роза вітрів змінилася чи що, ми не розуміємо, звідки йде запах. Але спільно із санепідемстанцією, екологами, Держпродспоживслужбою шукаємо причину", - сказав Р. Клічук.
Раніше повідомлялося, що у Чернівцях робоча група вивчає питання, чому мешканці мікрорайону Гравітон потерпають від смороду.
Редактор: Галина Олійник
7-06-2024, 14:59