русский корабльнахуй
 
Новини  07 червня 2024 15:40 

Джерело смороду в мікрорайоні Гравітон у Чернівцях не можуть визначити

підтримай автора: оригінал
23
959
0
Фахівці стверджують, що причина не в очисних спорудах, адже вони в справному стані Жителі мікрорайону Гравітон у Чернівцях скаржаться на неприємний запах. У міській раді запевняють, що джерело смороду в зазначеному районі ще не встановили. Фахівці стверджують, що причина не в очисних спорудах, адже вони в справному стані.
Про це на пресконференції розповів міський голова Роман Клічук.
"Причину смороду у мікрорайоні Гравітон ще досі не знайшли. Однозначно можу сказати, що це питання не стосується очисних споруд. Вони у справному стані, і навіть під час перебування біля них немає такого смороду.
Ми вже декілька разів виїжджали, і досі не розуміємо, звідки доноситься запах. Можливо, десь є витік каналізації поруч. Можливо, цей запах доноситься із свиноферми, яка розташована за півтора кілометра. Зараз створена робоча група із чиновників та депутатів. Спільно моніторимо, в який саме час з'являється цей сморід. Буває, вранці, буває, в обід, буває, що декілька днів його немає.
Зараз усе зусилля спрямували на виявлення причини і усунення цього запаху. Моніторимо з перших днів, шукаємо причину", - пояснює Роман Клічук.
Звідки тхне поки що не з'ясували.
"Якимсь чином роза вітрів змінилася чи що, ми не розуміємо, звідки йде запах. Але спільно із санепідемстанцією, екологами, Держпродспоживслужбою шукаємо причину", - додав Клічук.