русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  04 вересня 2024 15:41 

"Дивна історія": мер Чернівців повідомив, що ситуацією зі смородом на Гравітоні зайнялася поліція

підтримай автора: оригінал
4
1.6k
0
Сморід на Гравітоні у Чернівцях доноситься не від очисних споруд. Такого висновку дійшла робоча комісія, яка досліджувала ситуацію. Тепер справу передали до поліції, вона й займається цим питанням.
Про це повідомив міський голова Роман Клічук на пресконференції, пише molbuk.ua
"Робоча група працювала, але це питання вже передали до правоохоронних органів. Є певні здогадки. Але краще не коментуватиму, цим поліція займається. Єдине, що ми перевіряли і дійшли висновку: цей запах не від очисних споруд. Він тваринного походження. Запах їдкий, не характерний для очисних споруд", - переконаний мер.
"Ви ж розумієте, що ті свині, яких там знайшли на березі, не просто так. Їх туди хтось приніс, їх там не викинула вода. Це дуже дивна історія, і мені цікаво, хто це все- таки робить. Але нехай займається поліція. Все, що залежало від нас, ми зробили", - додав посадовець.
Разом із тим, зауважив Клічук, скарг від мешканців поменшало. Припускає, через те, що це питання підняли публічно.
Раніше повідомлялося, що у Чернівцях робоча група вивчає питання, чому мешканці мікрорайону Гравітон потерпають від смороду.
Мешканці Гравітону скаржилися, що сморід відчувають майже цілодобовий, залежно від напрямку вітру та опадів.
Нагадаємо, на початку червня посеред річки Прут у районі Гарячого Урбану побачили туші свиней. У рештках виявили вірус африканської чуми.
Редактор: Галина Олійник
4-09-2024, 15:41