русский корабльнахуй
 
Новини  06 червня 2024 16:00 

У Чернівцях можливий колапс через мобілізацію працівників комунальних підприємств - мер

підтримай автора: оригінал
16
1.7k
0
Ми розуміємо, що маємо робити все для оборони країни, але є життєво важливі речі, без яких місто не працюватиме, - каже Роман Клічук У Чернівцях через мобілізацію працівників комунальних підприємств можливий колапс. Про це на пресконференції заявив міський голова Роман Клічук.
Мер зазначає, що вилучення працівників є критичним:
«Якби політика мобілізації була більш продуманою, і з нами би радилися, це не ставило б під загрозу роботу критичної інфраструктури міста та роботу по міжнародних проєктах. За останній тиждень ми отримали повістки на доставку та відправлення на фронт: 52 на водоканал, 25 повісток на тролейбусне управління, 70 - на Калинівський ринок".
Роман Клічук назвав ситуацію в місті критичною, адже людей на комунальних підприємствах і так не вистачає.
"Це при тому, що треба підготуватися до осінньо-зимового періоду. Вилучення людей є критичним. Ми звертаємося до військової адміністрації, ТЦК, сісти разом спільно, обговорити процеси мобілізації. Звісно, ми це підтримуємо і розуміємо, що повинні зробити все для оборони країни, але є життєво важливі речі, без яких місто не працюватиме. Якщо завтра зупиниться транспорт, чи не буде води і каналізації – буде колапс у місті», - зазначив мер.