русский корабльнахуй
 
Новини Чернівців  02 червня 2024 15:19 

Потрійна халепа: буковинець порушив ПДР, їхав без посвідчення ще й пропонував поліції хабаря

підтримай автора: оригінал
23
949
0
Фото ілюстративне
Аби уникнути штрафу за керування авто без водійського посвідчення, буковинець запропонував поліції хабаря. Правоохоронці відмовилися. А водію тепер загрожує до чотирьох років позбавлення волі.
Про це повідомляє відділ комунікації поліції Чернівецької області, пише molbuk.ua
Учора, 1 червня, у селі Зарожани поліція зупинила за порушення ПДР авто "Opel Omega".
Водій - 40-річний мешканець села Зарожани - зізнався, що не має водійського посвідчення. Щоби "залагодити" справу, він поклав до службового автомобіля поліцейських гроші. Правоохоронці відмовилися від коштів і викликали на місце інциденту слідчо-оперативну групу.
Відомості про кримінальне правопорушення слідчі поліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 ст. 369 (Пропозиція, обіцянка або надання неправомірної вигоди службовій особі) Кримінального кодексу України. Досудове розслідування триває.
Крім цього, співробітники групи реагування поліції склали на кермувальника адміністративні матеріали за ч. 4 ст. 126 (Керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред’явила їх для перевірки, або стосовно якої встановлено тимчасове обмеження у праві керування транспортними засобами) Кодексу України про адміністративні правопорушення.
Редактор: Галина Олійник
2-06-2024, 15:19